Λιποαναρρόφηση-Smart Lipo
Λιποαναρρόφηση-Smart Lipo

Λιποαναρρόφηση-Smart Lipo

Όλο και περισσότεροι άνδρες και οι γυναίκες θέλουν να φαίνονται και να αισθάνονται καλύτερα για τον εαυτό τους. Παρά το γεγονός ότι οι άνθρωποι γυμνάζονται για να χάσουν βάρος, ορισμένες «τσέπες λίπους» είναι απλά αδύνατο να μειωθούν ή να μετατοπιστούν. Η SmartLipo Laser Λιπόλυση μια αξιόλογη νέα θεραπεία, με τη χρήση λέιζερ, προσφέρει τώρα μια αποδεδειγμένα ασφαλή και απλή μέθοδο για να καταργήσετε τα επίμονα αποθέματα λίπους. Αυτό ονομάζεται Laser Λιπόλυση.

Το λέιζερ

Η Smart Lipo είναι μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία χρησιμοποιώντας ένα ειδικά σχεδιασμένο ισχυρό λέιζερ για να sculpt το περίγραμμα του σώματος και για να διαγράψετε οριστικά τα λιποκύτταρα. Το καλύτερο από όλα η ενέργεια του λέιζερ αλληλεπιδρά επίσης με το δέρμα που οδηγεί σε σωστή συρρίκνωση του δέρματος και σύσφιξη , μειώνοντας έτσι σημαντικά την κυτταρίτιδα απο το δέρμα. Η τεχνική Smart Lipo έχει χρησιμοποιηθεί εκτεταμένα στην Ευρώπη και έχει πρόσφατα εγκριθεί από το FDA στις ΗΠΑ. Η αποδοχή από ευρωπαίους και βορειοαμερικανικούς ασθενείς ήταν τεράστια και τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι απλά εκπληκτικά.

Κάψτε το λίπος έξυπνα με το Smart Lipo

Με το νέο μας μηχάνημα, της γνωστής στο χώρο εταιρίας DEKA, είμαστε σε θέση να επιτύχουμε καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς της Smart Lipo. Το μηχάνημα είναι πιο άνετο για τους ασθενείς και τα αποτελέσματα πιο γρήγορα και εξαιρετικά.

Με μικρότερες τομές και μόνο με τη χρήση ενός τοπικού αναισθητικού, χωρίς μώλωπες και μια μικρή περίοδο ανάκτησης στοχεύουμε στο μέγιστο με αυτή τη νέα τεχνολογία .

Είναι η θεραπεία για μένα ;

Η λιποαναρρόφηση με Smart Lipo είναι καλύτερη για τους υγιείς ανθρώπους, που δεν είναι υπερβολικά υπέρβαροι ή που είναι λογικά μέσου βάρους, αλλά έχουν συγκεκριμένες τοπικές περιοχές πάχους ( π.χ. διπλό πηγούνι, ”love handles”, στους μηρούς εξωτερικά, στο εσωτερικό των μηρών, τους γοφούς, τους πυθμένες , τους βραχίονες, την πλάτη, το εσωτερικό των γονάτων και φυσικά την κοιλιά…σχεδόν σε όλο το σώμα) και που θέλουν να κάνουν λιποαναρρόφηση. Παρακαλώ σημειώστε ότι οι άνθρωποι που έχουν προβλήματα υγείας δεν χρειάζεται να αποκλειστούν, ενδέχεται όμως να απαιτηθούν ειδικά μέτρα προφύλαξης. Όλες οι πτυχές της διαδικασίας και το ιστορικό της υγείας σας θα πρέπει να συζητηθούν κατά την αρχική συμβουλευτική επίσκεψή σας .

Πως γίνεται η λιποαναρρόφηση με Smart Lipo Laser;

Η διαδικασία εκτελείται υπό άσηπτες συνθήκες στο ιατρείο ή σε χειρουργική αίθουσα.
Η περιοχή του λίπους που πρέπει να αφαιρεθεί εγχύεται με ένα διάλυμα τοπικού αναισθητικού. Μια πολύ λεπτή ( 1 χιλιοστό διάμετρος) οπτική ίνα που περιέχει τον ανιχνευτή λέιζερ Smart Lipo εισάγεται κάτω από το δέρμα μέσω μιας μικροσκοπικής τομής και απευθείας στο λίπος.
Η ακτίνα λέιζερ στη συνέχεια σιγά – σιγά και μεθοδικά καθοδηγείται μέσα από την περιοχή και κατευθύνεται πάνω στα λιπώδη κύτταρα, τα οποία καταστρέφονται αμέσως και μετατρέπονται σε υγροποιημένα αέρια. Το σώμα σας θα απορροφήσει αυτό το υγροποιημένο λίπος και τελικά -αρκετά φυσικά- θα εκκριθεί από το συκώτι και τα νεφρά σας.
Η διαδικασία διαρκεί συνήθως περίπου μία ώρα.
Συνήθως υπάρχουν πολύ μικρές εκχυμώσεις ή πρήξιμο και ελάχιστη αιμορραγία.

Λιποαναρρόφηση – Ποιο είναι το κόστος

Το κόστος των έξυπνων θεραπειών Lipo θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συνεδριών που απαιτούνται.

 

Πηγή: www.plastikixeirourgiki.com